Search here...
0
TOP

Želite da u svom domu ili malom studiju za vežbanje postavite platno za vežbanje? Tu smo za vas: Da vas konsultujemo kada se upoznamo sa vašim prostorom i vašim željama; da izvedemo kompletno sve radove po sistemu “ključ u ruke”

Postavljanje ljuljaške je zadatak kojem treba prići veoma odgovno i sa mnogo pažnje, kako bi ceo posao bio izveden estetski prihvatljivo i bezbedno.

Kada sve završimo, dobijate i gratis obuku za početne korake vežbanja u okvuru programa “Lebdeći sistem vežbanja”. Ponuda važi za Beograd i okolinu, Novi Sad i okolinu, molim vas da se javite na tel/viber 063310584 ili email: oliverar@gmail.com radi dogovora.

Unesite radost kreiranja sa raznovrsnim tipovima ljuljaški jednom kada je posao završen – inspiracija je, zaista, bezbroj:

Sistem osmišljavanja i montaže greda (tkzv.portala) i kreativna rešenja za igru u vašem enterijeru, studiju, radnom prostoru ili co-working-u prostoru.

Ne zaboravite, da je najvažnije od svega, strogo voditi računa o bezbednosti, jer nestručni, na brzinu ili aljkavo izvedeni radovi mogu da izazovu ozbiljne povrede prilikom pada!

Izaberite valutu
RSD Srpski dinar
EUR Euro