Pretražite ovde...
0
VRH

Moje ime je Olivera Rosić, etička sam veganka, zaljubljena u kulinarstvo, autorka zbirke recepata „Presno Gurmanski“ , osnivač i predsednica centra VEGASTA; Borac za prava svih životinja, ljubitelj života na selu.

Uživam u kreiranju toplih, rustičnih enterijera, fotografišem, pišem, kreiram web sajtove, putujem.

Zalažem se za svesno biranje hrane, pripremu obroka i svega što kupujemo. Mi svi još uvek imamo mogućnost da izaberemo šta ćemo jesti, gde ćemo živeti i šta ćemo kupovati.

Odlučila sam se da napravim svoj lični blog, jer želim da podelim inspiracije za kreativno pripremanje hrane od isključivo celovitih namirnica biljnog porekla, često i bez glutena zbog onih koji su osetljivi na gluten; Takodje želim da delim i inspiracije i ideje za uređenje životnog prostora onako kako ja to volim da radim, budući da sam inženjer obrade drveta – eneterijerista i da su enterijeri moja prva ljubav.

Obožavam rukotvorine, predmete primenjene umetnosti i uživam u prirodi.

Predlažem da posetite i moj portal za ishranu sirovom hranom

http://www.sirovahrana.rs

Follow @olivera.rosic

Hurom H100 sokovnik za celu porodicu! Cena 53900 din, kvalitetan sokovnik fantasticnih mogucnosti sa tri sita Koji se lako pere!Za najbolji kvalitet i primos soka, preporuke je da se povrce I bilje beru u vreme punog meseca.
https://www.oliverarosic.com/product/hurom-h-100-sokovnik/?wmc-currency=RSD
Moguce placanje on line PayPal-om i karticom 🌼
#Hurom H100 #onlineprodaja


1


0

Nova E- knjiga recepata za Omniblender I Novi Omni sa posudom od 4l; knjiga recepata poklon svim kupcima


0


0

Guzheng i tibetanske cinije. Tibetan singing bowls mogu I da sviraju! Wow! Samo je potrebno da osvestite formaciju cinija kao handpan, i zvuk postaje melodija!


1


0

eco didgeridoo DIY.


2


1

Gurmanska vegan&sirova hrana by Olivera Rosic. Novi Instagram nalog nakon sto su mi zatvorili stari – molim sve prijatelje da ponovo zaprate ovaj Instagram nalog ❤️


4


0

Hurom H 100 sokovnik za celu porodicu po ceni od 53900 din. Kvalitetan sokovnik fantastičnih mogućnosti koji se tako lako pere! Za najbolji kvalitet i prinos soka, preporuka je da se povrće i bilje beru u vreme punog meseca.


0


0


Izaberite valutu
EUR Euro