Pretražite ovde...
0
VRH

Vegan zdravo posno jelo za dušu i telo Lili Bogdanovski (Ljiljana Čolović)

 • Partenon M.A.M Sistem

Smoothie revolucija

Presno Gurmanski ebook

E knjiga "Presno Gurmanski"

 • Drugo, prošireno izdanje zbirke recepata "Presno Gurmanski" kao izdanje NEOPRESS-a iz Beograda je rasprodato -  najbolji recepti za omiljene specijalitete gurmanske hrane, uvezani u luksuzan povez sa spiralom i tvrdim koricama, tako da vam uvek bude pri ruci u kuhinji - pronašli su svoj put do čitaoca; Veliko hvala na poverenju svima koji su kupili moju knjigu! Stoga sam sada pripremila i elektronsko izdanje knjige za vas, a planiram još neka iznenadjenja 🙂 "Draga Olivera, Vas trud i rad sa puno ljubavi,osmeha,sreće i pozitivnosti ne može a da ne ulepša dan svakom pojedincu ❤ Svaka Vam čast i samo nastavite napred .Vi ste jedna divna inspiracija i ja se radujem i jedva čekam dan da dodjemo na vaše radionice i da se družimo . Za Vas sam čula prvi put iz emisije sa Majom Volk "Dodji na večeru", posle sam vas upratila na Facebook-u. Imam jako puno knjiga i receptića o sirovoj hrani, ali iskrena da budem, mislim da bi vaši recepti i djakonije uspele da zaintigriraju i mog supruga koji obožava meso i misli da bi ostao gladan od sirove hrane . Vi s' takvom ljubavlju i slašću pravite sirovu hranu da imam osećaj da su vaše djakonije najukusnije od svih šefova i blogera koji su svoj život posvetili u skladu sa prirodnim zakonima i sirovoj ishrani. Da li mžzda imate knjige online da mogu da kupim i da li ste razmišljali ako ne radite već, online radionice ? Unapred zahvalna Olja, Toronto, Kanada" "Upravo sam dobila Vaše knjige. Hvala vam! Vaši recepti su divni, sajt odiše toplom energijom. Naročito Vam hvala na video prilozima. Hvala vam zapravo za sve što radite. Nadam se da ću imati prilike da Vas upoznam na nekoj od radionica. Srdačno,  Selena Rakočević, Novi Beograd" "Vaša knjiga me je potpuno očarala - nisam verovala da presna hrana može da bude tako raznovrsna i ukusna!!! Takodje je i moj suprug oduševljen mogućnostima koje smo otkrili u pripremanju sirove biljne hrane!  Gordana Mangov, Ruski Krstur"  

  Preuzmite svoj primerak  elektronske knjige - na poklon Vam šaljem i vrećicu za filtriranje mleka na vašu adresu kao poklon!

  Zbog zaštite autorskih prava, plaćenje je moguće samo PayPal-om za sada, a Vaša kopija knjige biće obeležena i licencirana na Vaš ime.

  [caption id="attachment_6583" align="alignleft" width="235"]Presno gurmanski - spec.kuhinjsko izdanje Presno gurmanski - spec.kuhinjsko izdanje[/caption]

  [real3dflipbook id="2" mode="normal"]

   
 • E knjiga „Presno Gurmanski“

Presno Gurmanski - Eknjiga

 • „Presno Gurmanski“ E izdanje zbirke recepata gurmanske sirove hrane u .pdf formatu, dopunjeno aktuelnim savetima i spremno da vam se nadje pri ruci u kreiranju istinski ukusne presne biljne hrane Za Vas kreirala Olivera Rosić s ljubavlju [real3dflipbook pdf="https://www.oliverarosic.com/wp-content/uploads/2021/05/PresnoGurmanskipregled.pdf" id="2"]
 • Presno Gurmanski – Eknjiga

Presno Gurmanski ebook

Follow @olivera.rosic

Sok od nara za bolji imunitet


2


0

Hurom H100 sokovnik za celu porodicu! Cena 53900 din, kvalitetan sokovnik fantasticnih mogucnosti sa tri sita Koji se lako pere!Za najbolji kvalitet i primos soka, preporuke je da se povrce I bilje beru u vreme punog meseca.
https://www.oliverarosic.com/product/hurom-h-100-sokovnik/?wmc-currency=RSD
Moguce placanje on line PayPal-om i karticom 🌼
#Hurom H100 #onlineprodaja


2


0

Nova E- knjiga recepata za Omniblender I Novi Omni sa posudom od 4l; knjiga recepata poklon svim kupcima


1


0

Guzheng i tibetanske cinije. Tibetan singing bowls mogu I da sviraju! Wow! Samo je potrebno da osvestite formaciju cinija kao handpan, i zvuk postaje melodija!


2


0

eco didgeridoo DIY.


3


1

Gurmanska vegan&sirova hrana by Olivera Rosic. Novi Instagram nalog nakon sto su mi zatvorili stari – molim sve prijatelje da ponovo zaprate ovaj Instagram nalog ❤️


5


0

Hurom H 100 sokovnik za celu porodicu po ceni od 53900 din. Kvalitetan sokovnik fantastičnih mogućnosti koji se tako lako pere! Za najbolji kvalitet i prinos soka, preporuka je da se povrće i bilje beru u vreme punog meseca.


0


0


Izaberite valutu
RSD Srpski dinar
EUR Euro